Sightseeing

Utforska Dubai på någon av våra spännande och omtyckta sightseeing turer. Njut av Dubai från floden, från vägen och från skyn. Här hittar du guidade turer, Hop-on Hop-off sightseeing och kryssningar.

Biljetter till Sightseeing

Dubai Stadsrundtur

Dubai Stadsrundtur

Dubai är en stad som erbjuder en ny upplevelse bakom varje hörn, i en intressant blandning av gammalt och nytt. Det är Mellanösterns största och populäraste turistdestination och på denna sightseeing upptäcker du själv varför.

Från 363 kr
Dubai Topp 5

Dubai Topp 5

Upplev Dubais fem bästa sevärdheter på denna fantastiska sightseeingtur. Besök Saga World Dubai, utforska Dubai Marina med båt, besök den konstgjorda ön Palm Jumeirah och Souk Al Bahar. Ta en tur till Burj Khalifa’s "At The Top" och njut av en fusionsbuffé på Armani Hotel. Boka dina biljetter hemifrån!

Från 1506 kr
Shoppingtur i Dubai

Shoppingtur i Dubai

Shoppa loss i Dubai! Din lokala guide visar dig alla de rätta ställena. Du kommer att besöka en traditionell arabisk marknad, Gold Souk och den ikoniska Karama Souk. I turen ingår ett besök i världens största köpcentrum, Dubai Mall. Säkra en plats på denna roliga tur, boka hemifrån!

Från 1561 kr
Middagskryssning

Middagskryssning

Tillbringa en kväll på en romantisk middagskryssning i Dubai! Njut av en härlig gourmetmiddag med dryck, levande underhållning och den spektakulära utsikten. Boka din Bateaux Dubai middagskryssning hemifrån och överraska din speciella någon med en romantisk kväll i Dubai.

Från 1357 kr
Dubai Hop-on Hop-off

Dubai Hop-on Hop-off

Njut av friheten och flexibiliteten med sightseeing i din egen takt! Boka dina Hop-On Hop-Off biljetter hemifrån och du är redo att börja utforska Dubai och alla dess sevärdheter. Gratis audioguider med särskilda inspelningar för barn finns tillgängliga ombord!

Från 604 kr
Svenska
DubaiBiljetter.se


Till kundvagnen