Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Ferrari World inkl. transfer

Från 1 619 kr
Njut av en rolig dag och snabba bilar på den otroliga nöjesparken Ferrari World i Adu Dhabi! Prova världens snabbaste berg-och dalbana - Formula Rossa, och många fler spännande och snabba karuseller! Inklusive transfer t/r mellan ditt hotell i Dubai och Ferrari World i Abu Dhabi.

Höjdpunkter:
- Skippa köerna till Ferrari World och spara tid
- Inkl. transfer t/r mellan ditt hotell i Dubai och nöjesparken
- Njut av alla fantastiska åkattraktioner
- Prova väldens snabbaste berg- och dalbana – Formula Rossa
- Få en unik inblick i Formel 1-världen

Besök världens enda Ferrari-nöjespark
Varje interaktiv attraktion på Ferrari World ger liv till Ferraris historia och låter dig uppleva en ovärderlig samling av gamla och moderna Ferraris, adrenalinpumpande åkattraktioner och lärorika utställningar. Det är också på Ferrari World du kan prova den berömda Formel Rossa, världens snabbaste berg-och dalbana!

Med dina biljetter till hands och vår bekväma transferservice till Ferrari World, är du garanterad en oförglömlig upplevelse på en av de mest kända turistattraktionerna i Mellanöstern, fylld med spännande åkattraktioner, bakom-scenen glimtar och massor av skoj för alla åldrar.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar får du en bokningsbekräftelse skickad till din e-postadress. Själva biljetterna till Ferrari World levereras till ditt hotell.

Var börjar turen?
Den här turen inkluderar upphämtning vid ditt hotell. Du kommer att få ett meddelande med din upphämtningstid när du anländer till ditt hotell. Vänta i hotellets lobby ca 10 minuter innan upphämtningstiden.

Klicka här för att se de ungefärliga upphämtningstiderna för varje område i Dubai.

Finns det barnbiljetter?
Nej, tyvärr finns det inga barnbiljetter till detta arrangemang. Eftersom turen inkluderar transferservice t/r mellan ditt hotell i Dubai och Ferrari World i Abu Dhabi, kan vi bara erbjuda denna tur till samma pris för både barn och vuxna.

Biljettkategorier

Den här turen inkluderar upphämtning vid ditt hotell. Du kommer att få ett meddelande med din upphämtningstid när du anländer till ditt hotell. Vänta i hotellets lobby ca 10 minuter innan upphämtningstiden. 

Öppettider

Turer tisdagar och fredagar.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Ferrari World inkl. transfer

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!