Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter till upplevelser i Dubai

Välkommen till DubaiBiljetter.se! DubaiBiljetter.se är del av Ticmate.se, ett svenskt företag som erbjuder en mängd olika biljetter till upplevelser, sevärdheter, sightseeing, turistattraktioner, transportmedel, musikaler, pjäser, shower och fotboll med mera världen över.

Ticmate är aktivt i 40 länder på 6 kontinenter och säljer biljetter till evenemang i mängder av städer, från Prag i öster till Las Vegas i väster.

Vilken blir Din nästa destination? Hitta och boka biljetter till Dina upplevelser hos Ticmate!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Burj Khalifa: 124:e & 125:e våningen

4.5 (29)
Från kr 417

Säkra dina entrébiljetter till Dubais mest ikoniska byggnad - Burj Khalifa! Burj Khalifa är den högsta byggnaden och skyskrapan i världen och stoltserar med världens högst belägna utsiktsvåningar At the Top! Utsikten är helt enkelt enastående, och en visit till Burj Khalifa är verkligen ett måste när du besöker Dubai!  

10% discount at the souvenir shop when presenting your voucher!

Höjdpunkter

- Slipp stå i kö till biljettkontoret med förbokade biljetter  
- Njut av den fantastiska utsikten över Dubai från två våningsplan  
- Välj att besöka dag- eller kvällstid  
- Ta den snabbaste hissen till 124:e & 125:e våningen  
- E-voucher skickas till din inkorg  

Vad kan jag förvänta mig?

Den bästa utsikten i Dubai - At the Top  
Biljetterna du bokar här på sidan gäller till Burj Khalifa At the Top Observatory’s våningsplan 124 och 125. När din bokning är klar skickas din e-biljett/voucher till din e-postadress, så det är bara att skriva ut den och ta med till Dubai Mall och Burj Khalifas biljettutlämningsdisk ("Will Call-desk") där du checkar in. Mobilbiljett accepteras.  

Burj Khalifa At the Top är en av de mest välbesökta turistattraktionerna i Förenade Arabemiraten och biljetterna till de populära utsiktsvåningarna blir vanligen slutsålda lång tid i förväg.  

Biljettkategori - General Admission  
Vi säljer general admission entrébiljetter vilket innebär att du slipper stå i kö till biljettkassorna på plats, du kan istället enkelt checka in vid biljettutlämningen (vid de så kallade Will Call-counters) i receptionen och därefter fortsätta genom säkerhetskontrollen till hissarna. Observera att du inte går före den eventuella kön till hissarna! Var på plats i god tid och senast 10-15 minuter före din bokade tid.  

At the Top Burj Khalifa - våning 124  
På 124:e våningen i världens högsta skyskrapa finns At the Top’s utomhusdäck, som erbjuder en enastående och oförglömlig utsikt över staden, havet och öknen.  

At the Top Burj Khalifa - våning 125  
En våning ovanför At the Top’s utomhusdäck och hela 456 meter över marken, finns en rymlig utsiktsvåning där du kan njuta av en fantastisk 360 graders utsikt över staden. På detta våningsplan finns även en av de senaste attraktionerna, Dubai - A Falcon's Eye View som låter dig utforska staden ur ett unikt perspektiv.  

Under den lugna hissfärden ner till marknivå får du i en ny utställning återuppleva den historiska byggnationen av Burj Khalifa.  

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?  
Eftersom biljetterna är personliga och måste ställas ut med namn, bokningsnummer och tid, kan det ta upp till 2 timmar innan du får din e-biljett/voucher per e-post. 

Hur fungerar det? 
Du checkar in vid will-call disken på nedre plan i The Dubai Mall, ca 10-15 minuter före ditt besök. Kom ihåg att ta med din e-biljett/voucher och giltigt foto-ID. När du har checkat in går du genom säkerhetskontrollen till hissarna. Mobilbiljett accepteras!  

Vilken tid kan jag besöka Burj Khalifa?  
När du bokar dina biljetter väljer du en tidslucka (t.ex. 8:30, 9:00 eller 9:30 etc.) för besöket. När du får din e-biljett får du din exakta entrétid, vilken ligger inom eller nära den tidslucka du har beställt.  

Viktig information

- Under högsäsong, storhelger, helgdagar och skollov kan kö uppstå till säkerhetskontroll och hissar.

Biljettkategorier

Vuxen (12+)  
Barn (4-11)  
Små barn (0-3): gratis i sällskap med betalande vuxen över 18 år  

Öppettider

Se kalender för datum & tider

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - prioriterad entré

Bästa besökstid

Vägbeskrivning

Burj Khalifa: 124th & 125th floor

Adress
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd, Dubai

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!