Ökensafari

Följ med på en magisk ökensafari i Dubai! Vi erbjuder ökenturer både dagtid och kvällstid, med eller utan middag under stjärnorna. Se en exotisk magdansföreställning, prova på kamelridning eller rid på sanddynerna.

Biljetter till Ökensafari

Arabisk Afton

Arabisk Afton

Upplev en arabisk afton med middag och underhållning i öknen! Njut av en magisk kväll på Al Hadheerah i Bab Al Sham, den första traditionella utomhusrestaurangen i regionen. Du äter och blir underhållen som en kung. Magdansöser, liveband och kamelridning är bara en del av din Arabian Night i öknen!

Från 1877 kr
Ökensafari med BBQ

Ökensafari med BBQ

Passa på att följa med på en ökensafari när du besöker Dubai! Upplev spänningen i att åka berg-och dalbana på sanddynerna mitt i öknen, besök ett äkta beduinläger och ät en härlig BBQ grillmiddag under stjärnorna.

Från 623 kr
Kvällstur till öknen

Kvällstur till öknen

Följ med på en oförglömlig kvällstur i öknen i en klassisk Land Rover. Din lokala guide kör dig runt så att du kan upptäcka exotiska djur, besöka ett beduinläger, rida på en kamel och njuta av en härlig middag under stjärnorna. Boka biljetter till denna fantastiska ökensafari hemifrån!

Från 1599 kr
Morgontur till öknen

Morgontur till öknen

Häng med och upplev det roliga i öknen! Låt våra erfarna safariförare ta dig med på en spännande resa. Åk på sanddynerna, besök en kamelfarm och prova en ny och spännande sport - sand boarding! Säkra din plats på denna roliga utflykt, boka biljetten hemifrån!

Från 577 kr
Svenska
DubaiBiljetter.se


Till kundvagnen