Yas Waterworld inkl. transfer

Yas Waterworld inkl. transfer

Pris från 1246 kr

Plaska runt i Abu Dhabi största äventyrsbad - Yas Waterworld! Med 43 fantastiska åkattraktioner och vattenrutschkanor blir det garanterat en rolig dag för hela familjen! Med förbokade biljetter, går du före i kön och sparar dyrbar tid!

Höjdpunkter:
- Besök det fantastiksa äventyrsbadet
- Inkl. transfer från & till Dubai
- 43 åkattraktioner och rutschbanor

Äventyrsbadet Yas Waterworld
Tillbringa en dag på Yas Waterworld, en gigantisk vattenpark med svindlande 43 åkattaktioner och mängder av bassänger och vattenrutschkanor. Vissa är så spännande att de testar både dina nerver och din smidighet.  

Med din biljett i handen och vår bekväma transferservice, får du garanterat en oförglömlig (och blöt) dag på en av de mest kända nöjesparkerna i Mellanöstern, fylld med spännande äventyr och skoj för alla åldrar.

Hur får jag mina biljetter?

När din bokning online är klar får du en bokningsbekräftelse skickad till din e-postadress. Dina biljetter levereras till ditt hotell i Dubai.

Var börjar turen?
Den här turen inkluderar upphämtning vid ditt hotell. Du kommer att få ett meddelande med din upphämtningstid när du anländer till ditt hotell. Vänta i hotellets lobby ca 10 minuter före den utsatta tiden.

Klicka här för att se de ungefärliga upphämtningstiderna för varje område i Dubai.

Finns det barnbiljetter? 
Nej, tyvärr finns det inga barnbiljetter till detta arrangemang.

Eftersom turen inkluderar transferservice t/r mellan ditt hotell i Dubai och Yas Waterworld i Abu Dhabi, kan vi bara erbjuda denna tur till samma pris för både barn och vuxna.

Info

Yas Waterworld inkl. transfer
Turen inkluderar hämtning och lämning vid ditt hotell.

Yas Waterworld inkl. transfer
Öppettider
Turer måndagar, onsdagar & lördagar.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se var Yas Waterworld ligger på kartan nedan.

Se på en karta

Svenska
DubaiBiljetter.se


Till kundvagnen