Burj Khalifa - At the Top

Burj Khalifa - At the Top

Pris från 337 kr

Förbeställ entrébiljetter till Dubais mest ikoniska byggnad - Burj Khalifa, den högsta byggnaden i världen, med världens högsta utsiktsplats; At the Top. Härifrån kan du njuta av en enastående utsikt över Dubai. Burj Khalifa är ett måste när du besöker Dubai!

Höjdpunkter:
- Skippa köerna till biljettkassan med förbokade biljetter
- Njut av den fantastiska utsikten över Dubai
- Välj tidsbestämd entré dag- eller kvällstid
- Välj mellan General Admission At The Top eller General Admission At The Top SKY 
- E-voucher till din inbox*

*e-vouchern ställs ut och skickas i ett separat meddelande 3-5 dagar innan besöksdatumet!


Bästa utsikten i Dubai At the Top
Du kan välja mellan biljetter till At the Top som ger dig tillträde till våning 124 och 125 eller till At The Top SKY som ger dig tillträde till våning 124, 125 och 148.
Burj Khalifa At the Top är en av Förenta Arabemiraternas mest besökta turistattraktioner och biljetterna till de populära observatoriedäcken är vanligtvis slutsålda långt i förväg. 

Förbokade biljetter - General Admission
Vi säljer biljettkategorin General Admission, vilket innebär att du slipper köa till biljettkassorna på plats, du checkar istället in vid självbetjäningsautomaterna eller de bemannade diskarna i receptionen, går därefter genom säkerhetskontrollen och fram till hissarna som tar dig upp i skyn! Notera att du inte går före eventuella köer vid hissarna.

At The Top - Nivå 124
På 124:e våningen ligger Burj Khalifa utsiktsplats ”At The Top”, ett utomhus-däck som erbjuder en otrolig utsikt över staden, havet och öknen från en makalös utsiktspunkt.
 
At The Top - Nivå 125 
På 456 meter över marken, på våning 125 och en våning ovanför At The Top Observatory, finns ett rymligt utsikts-däck där du kan njuta av den fantastiska 360-graders utsikten över staden. På detta våningsplan finns även en av stadens senaste attraktioner, Dubai - A Falcon’s Eye View, som gör att du kan utforska staden från ett unikt perspektiv. 

At The Top SKY - Nivå 148
Ta specialhissen upp till 555 meter, och världens högsta utomhus-däck, och njut av den hänförande utsikten och koppla av i de lyxiga loungerna. När hissan sedan försiktigt sjunker ner till marknivån igen, får du se en ny utställning och återuppleva Burj Khalifas historiska byggnation. 

Hur får jag mina biljetter?
Biljetten är personlig och förses med namn, bokningsnummer och besökstid. 3-5 dagar innan besöksdatumet får du din e-voucher skickad till din e-postadress. Skriv ut den och ta den med den till Burj Khalifa.  

Hur fungerar det på plats?
Du checkar in vid At The Top Burj Khalifas självbetjäningsautomater ("will call" counter) eller bemannade diskar på nedre våningen (lower ground floor, LG) i The Dubai Mall, ca 30 minuter innan din tidsbestämda entré. Kom ihåg att ta med din voucher samt giltigt foto legitimation! När du har hämtat ut dina originalbiljetter går du genom säkerhetskontrollen till hissarna. Du går inte före eventuella köer till hissarna. 

Vilken tid kan jag besöka Burj Khalifa?
När du bokar dina biljetter kan du välja den tidslucka (t ex mellan 08.30 och 10.30) som du önskar besöka Burj Khalifa. När du får din e-voucher får du din specifika entrétid, vilket naturligtvis är inom tidsramen du har beställt.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnbiljetter för barn mellan 2 och 11 år. Barn under 2 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen. Barn får inte besöka Burj Khalifa på egen hand utan måste ha sällskap av vuxen person över 18 år. 

Viktig information:
- Under högsäsong; helgdagar, helger och skollov kan du förvänta dig köer till observatoriedäcken och hissarna.

Dåligt 1.0

1.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Fel på biljett.

Är oerhört missnöjd med dubaibiljetter.se Hade köpt en vuxen och en barnbiljett. När jag på dagen för den tänkta upplevelsen kommer till Burj Khalifa visade det sig att den bokningsbekräftelse som jag fått på mailen inte innehöll någon barnbiljett. Personalen på plats var inte särskilt hjälpsamma utan bad mig bara kontakt bokningsagenten. Då detta var tidigt på morgonen och det är +3timmars tidsskillnad var inte kontoret för dubaibiljetter öppet. Det medförde att jag missade det tilltänkta tillfället och istället fick lägga över en och en halv timme av väntan och ringande för att försöka reda ut detta (samt nästan 1000kr i mobilräkning). När jag väl kom fram till kontoret fick jag ett bra bemötande (dock var personalen engelsktalande) och personalen tog tag i ärendet omedelbart och återkom sedan på mail. Det visade sig att felet hade uppstått hos agenten som dubaibiljetter i sin tur använder sig av och jag fick en ny biljett för ett besök 3dagar senare samt en kompensation i form av ett inträde till akvariumet i Dubai Mall. Detta var dock en klen tröst i jämförelse med det besväret de innebar för mig och min son.

Patrick
LÖR, 07 JAN 2017
1.0

Info

Burj Khalifa - At the Top
Burj Khalifa ligger på:
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd, Dubai

Burj Khalifa - At the Top
Öppettider
08.30-23.30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se var Burj Khalifa ligger på kartlänken nedan.

Se på en karta

Svenska
DubaiBiljetter.se


Till kundvagnen