Sevärdheter

Du kan inte besöka Dubai utan att besöka en av stadens många attraktioner och sevärdheter, som världens högsta byggnad Burj Khalifa, det ikoniska hotellet Burj Al Arab, eller varför inte besöka Ferrari World eller en av världens största vattenparker?

Biljetter till Sevärdheter

Moderna Dubai med Burj Khalifa

Moderna Dubai med Burj Khalifa

Dubai är verkligen ett av världens mest intressanta turistmål, följ med på denna utflykt och se varför! Moderna Dubai har allt från imponerande, moderna skyskrapor till charmiga traditionella souks. Hoppa över köerna till den högsta byggnaden i världen - Burj Khalifa och njut av den otroliga utsikten. Boka dina biljetter hemifrån och börja nedräkningen.

Från 985 kr
Lunch i Burj Al Arab

Lunch i Burj Al Arab

Njut av en fantastisk lunch i den ikoniska byggnaden Burj Al Arab - ett arkitektoniskt mästerverk och Dubais mest kända landmärke. Njut av den spektakulära utsikten över Persiska viken medan du njuta av det breda utbudet av både arabiska och internationella rätter. Det är ett populärt ställe, så se till att boka biljetter i förväg!

Från 2026 kr
Burj Khalifa - At the Top

Burj Khalifa - At the Top

1.0
(1)

Förboka dina entrébiljetter till Dubais mest ikoniska byggnad - Burj Khalifa och njut av den makalösa utsikten från At the Top på 124:e och 125:e våningen eller At the Top Sky på 148:e våningen! Burj Khalifa är den högsta skyskrapan i världen och är ett måste när du besöker Dubai! Förboka biljetterna här!

Från 337 kr
Ski Dubai & Snow Park

Ski Dubai & Snow Park

Besöka världens största inomhusskidanläggning och snöpark - Ski Dubai. Träffa pingvinerna, åk skidor, snowboard eller pulka i backen, ta en skidlektion eller gå helt enkelt på upptäcktsfärd i vinterlandskapet med din familj. Det finns något att göra för alla åldrar. Boka dina biljetter hemifrån och gå före i köerna in till parken.

Från 623 kr
Ferrari World inkl. transfer

Ferrari World inkl. transfer

Njut av en rolig dag och snabba bilar på den otroliga nöjesparken Ferrari World i Adu Dhabi! Prova världens snabbaste berg-och dalbana, Formula Rossa och många fler spännande och snabba karuseller! Inklusive transfer t/r mellan ditt hotell och Ferrari World.

Från 1246 kr
Yas Waterworld inkl. transfer

Yas Waterworld inkl. transfer

Plaska runt i Abu Dhabi största äventyrsbad - Yas Waterworld! Med 43 fantastiska åkattraktioner och rutschkanor blir det garanterat en rolig dag för hela familjen! Med förbokade biljetter går du före i köerna till den populära vattenparken och undviker att slösa dyrbar tid för familjen! Boka redan idag!

Från 1246 kr
Svenska
DubaiBiljetter.se


Till kundvagnen